Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν η σειρά Jessica Jones

*
H Netflix ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής σειρά Jessica Jones πρόκειται να ανανεωθεί για τρίτη σεζόν. Οι δύο πρώτες σεζόν είναι ήδη διαθέσιμες μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν να τις παρακολουθούν άμεσα. Η σειρά είναι η δεύτερη από τις τέσσερεις επικές περιπέτειες (Marvel’s Daredevil, Marvel’s Luke Cage and Marvel’s Iron Fist, οι υπόλοιπες), που οδηγούν στο σμίξιμο των ηρωών στη σειρά Marvel’s The Defenders, όπου και απαντώνται μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τους πρωταγωνιστές. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Jessica Jones (Krysten Ritter) είναι μια ιδιωτική ντετέκτιβ που ζει στη Νέα Υόρκη και προσπαθεί να βάλει και πάλι σε τάξη τη ζωή της, αφότου δολοφόνησε τον Kilgrave που την βασάνιζε. Γνωστή πλέον ως δολοφόνος με υπερφυσικές δυνάμεις, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα υπόθεση, που θα τη φέρει αντίπαλη με το παρελθόν της. Συμπρωταγωνιστούν οι Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse). Στο cast θα προστεθούν μεταξύ άλλων οι Janet McTeer και J.R. Ramirez.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*